Nu draaien we: Loading ...

BOSMAN-logo-gif

Carnaval Top111

Bedankt voor je deelname bij de stemming voor de LRL Carnaval Top111.

Alle stemmen worden nu geteld.... het resultaat kan u komen bekijken op 24 februari om 14:00h in het Cultureel Centrum Lanaken. Ook op de radio via 106fm, of de live stream via onze website.

 

LUISTER MET 128 Kbps WEBPLAYER

Vanaf nu kan je 24/7 Limburgse Carnavalsmuziek beluisteren via ons digitaal kanaal. Klik op de afbeelding.

Onze playlist bevat een groot aandeel Belgische Maaskant nummers, zowel oude als recente carnavalskrakers laten we op je los.

Je kan via ons interactief verzoek systeem, live bepalen welke nummers je wil horen.
Onze live stream kan je beluisteren via Sonos, pc, smartphone, internetradio, Amazon Fire TV, Apple TV, Android TV en radio.net.

De playlist wordt bijna dagelijks aangevuld met de nieuwe liedjes van dit jaar.

Ga naar http://www.lokaleradiolanaken.be/alaaf of klik op de onderstaande player.

 

 

Welkom bij Lokale Radio Lanaken

 

LRL is de toonaangevende radio voor Lanaken en omstreken. Beluister ons op 106 FM of via livestream wereldwijd.


Heb je nieuws te melden? Wil je jouw vereniging in de kijker zetten? Of heb je gewoon een verzoekje? Je kan ons bereiken via het contactformulier.

Onze radio

LRL is een professionele muziekzender met een verfrissende aanpak en een no-nonsense visie. Sinds 2010 brengt LRL muziek en amusement voor de regio Lanaken en omstreken. Concrete informatie hieromtrent vindt u op onze website www.lokaleradiolanaken.be en via sociale media.

 

Onze Muziek

De muziek van LRL is afgestemd op muziek voor het hele gezin. De nadruk ligt op de groep in de leeftijd van 30-65 jaar: de luisteraars met een oor voor kwalitatieve muziek, nieuws en informatie. LRL draait muziek uit de jaren ’70 ’80 ’90 ‘00 aangevuld met de beste actuele hits. We besteden ook veel aandacht voor regionale info en muziek. Daardoor onderscheiden wij ons. Bij LRL geen eindeloze praatprogramma’s, maar dag en nacht een vlotte muziekmix die zowel thuis, onderweg als in de winkels beluisterd wordt.

Nieuws

Elk uur wordt de luisteraar met professioneel gebrachte nieuwsbulletins op de hoogte gebracht van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, aangevuld met sportnieuws en het weerbericht. De bulletins worden gemaakt door erkende beroepsjournalisten met ervaring in de radiojournalistiek en worden ingelezen door professionele radiostemmen. Je hoeft als luisteraar dus niet meer over te schakelen naar landelijke radiozenders. Belangrijke nieuwsberichten en activiteiten uit de regio krijgen extra aandacht en worden door de redactie van LRL kort en bondig in de uitzending verwerkt.

Zendbereik

Onze radio is via 106 fm ondermeer te beluisteren in volgende (deel-)gemeentes: Lanaken, Maastricht, Gellik, Veldwezelt, Rekem, Maasmechelen, Boorsem, Uikhoven, Zutendaal, Bilzen, Waltwilder, Vroenhoven, Geleen, Stein, …
Via livestream kunt u wereldwijd meeluisteren op www.lokaleradiolanaken.be

Nu draaien we: Loading ...

Luister via Tunein

Luister via je eigen speler

 

Luister met Windowsmedia playerLuister met winamp of VLC playerLuister met Quicktime playerLuister met Real playerLuister via Tunein

bkpam2306213_17309219_1892751571007930_574809820339970811_n

Luister via onze webplayer

Klik op de knop

Zo kan je verder surfen terwijl je naar ons luistert

 

 

128 Kbps WEBPLAYER

BOSMAN-logo-gif

135424total visits,38visits today